P r o f i l - Bert Kindåker

 

 

 

 
Jag har arbetat med formgivning av produkter, men även med reklammaterial och säljstöd i form av annonser, förpackningar produktkataloger, prislistor, affischer, broschyrer och foldrar under många år.

Här på sidan visar jag bland annat frihandsteckningar och bilder skapade med programmen FreeHand och Photoshop, logotyper, glasprodukter jag formgivit och en del av den trycksaksproduktion jag utfört samt min version av Reijmyre Glasbruks historia.

Jag har gått en längre multimediautbildning där det även ingick en kort introduktion i att göra hemsidor.
Mitt projektarbete, som var en obligatorisk del i utbildningen, handlade om digitalt foto och beskrev med text, bilder och video hur man gör överföring av information från kamera till datorer via länkstationer.

Efter utbildningen arbetade jag en kort tid på reklambyrå.
Därefter arbete på distans med att göra illustrationer till utbildningsprogram om marknadsföring, projektledning, funktionerna i olika webbläsare m m. Sedan blev det sju år med webbutveckling inom offentlig förvaltning.

Nu njuter jag av min pension men eftersom det är svårt att hålla fingrarna borta från tangentbordet har jag en enskild firma där jag hjälper ett antal föreningar, företag och organisationer med deras webplatser.
Start - Bilder - Formgivning - Glashistoria - Logotyper - Produktion - Profil - Translate Kontakt >>